SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Seger i första träningsmatchen!
2021-09-08 18:53

I Lördags tog vi emot Vålberg hemma i Ladan i säsongs första träningsmatch, det blev en svängig historia i de två första perioderna, men i den tredje visade vi vart skåpet skulle stå. Matchen blev i mångt och mycket sönderryckt av en bedrövligt ojämn nivå från de två rättsskiparna.

Men! Det slutade ändå med en bekväm 13-7 seger, finns givetvis en del att jobba på, och här nedan ska ni få höra Coach Gadevalls tankar om det hela.

 

 

 

Gadevall, Vålberg hemma:


"Riktigt skönt att vara igång med matcher igen efter långt uppehåll. Vi tar emot Vålberg hemma i ladan och vinner med 13-7. Det var ingen höjdarmatch från vår sida och det märktes att det var längesedan det var match, en klassisk brunkarmatch och som vanligt i ladan, mycket mål. Vi har en del att slippa på inför att vi tar emot Skattkärr i hemmapremiären. Vi saknade några gubbar och hade ingen junior eller spelare från sammarbetsklubben Hagfors IBS med till denna match. Extra plus förtjänar Pontus Petterson och Emil Åkerlund. Härnäst väntar Hertzöga borta och sedan har vi DM, även där kommer vi inte ha med några från juniorer/spelare från Hagfors IBS. Truppen håller på att sätta sig och vi har några spelare vi väntar besked från innan vi spikar A-Truppen!"

 

 

Nästa träningsmatch väntar måndagen den 13:e september då vi gästar Hertzöga.

Vi kan även vänta oss en lite mer omfattande intervju med Coach Gadevall inför stundande DM, den har utlovats tidigare, men pga diverse tekniska strul har det låtit dröja lite. Tack för visat tålamod (b) #dansaåvanäck

 
VÅRA SPONSORER