SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

“Den sköra linan”
2021-11-18 12:54

Då var det dags att kladda lite igen, ska bara fatta mig ganska kort om de två senaste matcherna dock, man tappar lätt fokus när man haft ett kortare uppehåll, som kändes som flera månader.. men nu har det varit, och är, en ganska hektiskt period med tre matcher på en vecka och här ska vi sammafatta de två senaste förlusterna mot Karlskoga respektive Filipstad.

 

 

I lördags åkte vi till Karlskoga och fick stryk med 8-2 efter att ha haft 30 min där vi spelat riktigt bra, och Chris var en gud i målet, dock så tröt orken i slutänden när vi valt att gå på två femmor, och dessutom fick två halvskador. Karlskoga som körde på tre femmor hela matchen kunde äta upp oss och siffrorna rann iväg lite med några sena baljor i tredje perioden.

I tisdags kom ett formstarkt Filipstad på besök till ladan, och de sparade inte krutet inledningsvis och de gjorde snabbt uppförsbacken för brant för att orka komma ikapp. Det small direkt som sagt och 0-3 var en förödande start. Vi kröp gång på gång närmare men Filipstad låg och lurade på våra misstag och va dödligt effektiva på dom, så det blev aldrig riktigt spännande, men jämnare än föregående match, slutresultatet blev 6-9.

 

Starten av säsongen kunde ju inte ha varit bättre för oss med tre raka vinster och innebandylivet lekte, men det är en skör lina mellan hopp och förtvivlan och nu står vi här med tre raka förluster istället. Vi borde ha haft med oss åtminstone poäng från Hultsberg matchen, men nu blev det inte så, de två senaste matcherna är inget att orda om, Karlskoga och Filipstad va helt enkelt bättre. 

Imorgon fredag ska vi bege oss hela den långa vägen till Årjäng för att ta oss an Nordmarkens IBF som för tillfället parkerar på en sista plats. Här blir det givetvis väldigt viktigt för oss att se till att komma hem med alla poäng för att vända på den tråkiga trend vi är inne i nu.

 

Ett längre sammandrag av den matchen kommer komma under helgen eller senast måndag.

 

#dansaåvanäck

 
VÅRA SPONSORER