SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Inför DM!
2021-09-16 09:33

På lördag är de så äntligen dags för lite tävling! DM står för dörren och det är vi i Edebäck som står som värd här hemma i Ekshärads Sporthall, även kallad Ladan. 

På besök kommer GS86 och Filipstad. Det var menat så att även Olsäter skulle delta, men dom har lämnat återbud, vilket nu gör att de matcherna som spelas blir än viktigare.

 

 

Schemat ser ut enligt följande! 

 

Edebäck IBF - Filipstad IBK 10:00

 

Edebäck IBF - GS86 13:00

 

GS86 - Filisptad IBK 16:00

 

 

 

 

 

Här kommer lite tankar om motståndarna från Coach Gadevall:

 

Filipstad: Riktigt tufft motstånd direkt kl 10.00 när vi möter ett av lagen jag tror kommer hamna på den övre delen av div2. Med Endl och Nordblad i spetsen så har ju Filipstad några av seriens bästa spelare så gäller att vara vakna.

GS86: Har ingen större koll på GS86s trupp men antar att Samuel, Nord och comp. tuggar på, och dom har ju redan under försäsongen hunnit slagit Nilsby som säkert blir ett topplag i div1 så vi kommer ha två mycket tuffa matcher.

Under DM kommer vi ju inte ställa upp med exakt samma lag som under seriespelet då vi ej får använda någon junior/spelare från vår sammarbetsklubb Hagfors IBS under DM. Så en bra chans för våra seniorer som är på gränsen mellan A och U att visa upp sig

 

 
VÅRA SPONSORER