SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Totte är klar!
2021-04-12 17:53

Thomas “Totte” Gadevall har kritat på ett 1+1 årskontrakt för Edebäck Innebandy, och stannar alltså i klubben som han har spenderat 1 och ett halvt år i som headcoach. 

Här nedan följer en kortare intervju där vi tar del av Tottes tankar om valet och tankar inför kommande säsong.

 Vi börjar väl med den klassiska frågan hur känns det att sitta här med ett rykande färskt 1+1 kontrakt som Coach för Edebäck Innebandys herrlag?

  • Känns väldigt bra så klart! Är otroligt revanschsugen efter hur säsongen slutade sist, vi avslutade ju med två raka vinster och hade lag kvar som jag tror vi hade chans att slå, så det va lite surt att säsongen avbröts där. Var beslutet att stanna kvar i Edebäck svårt att fatta?

  • Nej! Jag har fått erbjudanden från andra ställen, men vi har länge haft en väldigt bra dialog här i Edebäck, har ganska samma syn på saker, ett väldigt bra samarbete och löpande dialoger under pågående säsong vilket underlättar mycket och framförallt trivs jag väldigt bra i Edebäck! En grym sammanhållning här. Hur går tankarna kring rekryteringen inför nästa säsong nu när vi som exempel tappade Pontus Henriksen till Dottevik? Någon speciell position som behöver förstärkas? 

  • Vi har givetvis en plan/scenario, och det finns vissa namn vi har kollat på och som känns realistiska, och som kommer fylla en viktig funktion i laget.När det gäller just rekrytering, så spelar ju Sportgruppen en del i pusslandet, hur tycker du samarbetet fungerar er emellan?  

  • Det funkar väldigt bra, vi har som jag sa tidigare en bra dialog och samma syn på saker så det ska bli kul att fortsätta jobba med herrarna i sportgruppen! Tankar kring ledarstaben?

  • En av de första frågorna innan jag valde att skriva på var om Sveriges bästa materialförvaltare Simon Karlsson skulle fortsätta! Simon betyder extremt mycket för spelarna i laget, men även för mig! Han får alla runt om att må bra och ger spelarna och mig alla förutsättningar vi behöver och det tror jag alla som har spelat i Edebäck stryker under på!Sen kollar vi väl även lite på en eventuell assisterande tränare till mig som hjälper mig lite med det taktiska. Slutligen, vad är målsättningen inför kommande säsong?

  • Ja, den har vi diskuterat mycket fram och tillbaka om! Etablera sig i division 2 är givetvis det som står högst på listan, och skapa en stark stomme för Edebäcks Herrlag, men också försöka få tillbaka intresset mer för innebandyn som nog tagit en del stryk i och med pandemin. Även försöka locka mycket folk på matcher och skapa den där grymma stämningen som det kan bli här i Ladan.

Nyhetsarkiv
Inför DM!2021-09-16 09:33
Totte är klar!2021-04-12 17:53
Två raka! 2020-11-12 09:50
2020-10-07 09:02
 
VÅRA SPONSORER