SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Inför seriepremiären! Åmål away.
2022-09-22 21:26

Ja då var det så dags att åter rikta blickar och fokus mot seriespel, känns nästan lite overkligt va? var ju inte länge sen förra årets säsong avslutades tycker man. Med ett färskt rykande  DM som genrep i benen beger vi oss den långa bussresan ner till Åmål för att spela seriepremiären för säsongen 22/23. Nu ska vi packa ihop försäsongen i en snabb summering och delge lite tankar om morgondagens motståndare. Försäsongen:

 

I sedvanlig ordning stressar vi sällan igång säsongen utan låter det komma lite som det kommer, så var det också i år med en iögonfallande tidig “upptaktsträff” med lite nya spelare som provtränade och senare kritade på. Sen kan vi spola fram bandet en bit till dom riktiga träningarna och vår första träningsmatch där vi ställdes mot Skövde och som ni tidigare kunde läsa gjorde en ganska bra insats med tanke på förutsättningarna.

Helgen som var så spelade vi DM hemma i Ladan där vi stod som värd och fick möta Lysvik i första matchen som håller till i Div. 4 Västra till vardags, en ganska bekväm inledningen kan många tycka? men det va en tidig morgon och ett taggat Lysvik som kom till spel och vi kändes lite mosiga så det bjöds upp till rejäl kamp och vi stod i ett 0-2 underläge ganska länge innan vi till slut fick igång maskineriet och tog över matchen och kunde gå därifrån med en seger, 6-5. Det var dock inte med torra ögon. I match två mötte vi Skoghall, det på förhand tuffaste motståndet för dagen. Det var också här vi gjorde vår bästa match denna dag även om utfallet av det hela blev en svidande förlust med 4-2 efter ett sent avgörande i tom bur och ett helt horribelt domslut som visade sig fälla detta avgörande. Vi var ändå nöjda med vår insats och efter det väntade en lååång paus med mat och vila. Detta skulle dock inte falla så väl ut för oss, det var lite för lång vila och vi blev återigen mosiga och trots att vi fick förstärkning orkade vi helt enkelt inte rå på seriekonkurrenten Skattkärr och det slutade med en tung 0-5 förlust. Därmed var DM färdigspelat för våran del för denna säsong. 

Inget vi gråter över såhär i efterhand dock då vi istället laddar om för det som betyder något, seriespel! Vi ska alltså ta en trip ner till Åmål, ett motstånd som vi inte drabbats samma med på ett par säsonger, men vad man kan minnas av de mötena är att det ofta blir heta känslor så väl på plan som från läktarhåll. Ett riktigt grismöte kan man kalla det. Ska bli riktigt kul att hugga tänderna i en sån match per omgående, känns som det kan bli den perfekta starten.Coach Alex tankar:

  • Förväntar mig en ganska tuff och fysisk match, lite små grinigt, som vanligt när man möter Åmål. Känslan är bra med ett par riktigt bra träningsveckor i ryggen. 

 

Kapten Bobby: 

  • Oj, ja de blir en tuff start på säsongen, vet inte så mycket om Åmål. Men det är en lång resa och minns att de är svårspelade på deras hemmaplan. Tror på en jämn match och att det kommer bli viktigt att sätta försvarsspelet. Spetsen i anfallet det har vi! #dansaåvanäck


Nyhetsarkiv
Senaste… nytt?2022-01-25 08:35
“Den sköra linan”2021-11-18 12:54
Snöplig förlust.. 2021-11-10 08:45
Inför DM!2021-09-16 09:33
Totte är klar!2021-04-12 17:53
Två raka! 2020-11-12 09:50
2020-10-07 09:02
 
VÅRA SPONSORER