SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Senaste… nytt?
2022-01-25 08:35

Ja, här har det banne mig inte vara värst aktivt på sista tiden, av diverse olika anledningar. Utan att gå in på något eller skylla på något överhuvudtaget tänkte jag att vi ska släta över vad det är som har hänt på sistone, för det är en del, så håll i er!

 

 

Efter den succéartade säsongsinledningen vi hade med tre raka vinster, och hade en inne i en fjärde så rasade fasaden ihop efter en smärtsam förlust i Karlstad mot Hultsberg där vi kom inför tredje perioden med en 0-2 ledning, för att sen vända hem med noll poäng efter en fruktansvärd avslutning med 3-2 i baken med endast 30 sekunder kvar att spela. 

Vi hade sen ett par matcher där vi hänger med bra mot jäkligt bra motstånd men det kända syndromet att det inte vill studsa rätt hade hittat hit, och det va någon match där vi nog förtjänat poäng, och kanske till och med alla tre? Hur som helst blev det inte så, så det är inget att grubbla över.

 

Skattkärr borta:

Sista matchen innan vi skulle gå på lite behövlig ledighet över jul var Skattkärr borta och truppläget inför denna drabbning var allt annat än smickrande. Många spelare som var sjuka och skadade och de va en tunn trupp som tog sig till Colorama Arena för match, men väl där slöt vi samman och bestämde oss för att gå ut och göra allt för varandra och för märket på bröstet. Och som vi gjorde det! tror varken vi själva med vårt sargade självförtroende eller tippade toppkandidaten på andra sidan hängde med på vad som hände men efter drygt halva matchen leder vi med 1-4, och har mer eller mindre dominerat matchbilden från start. 

I tredje periodens start kunde man se liten antyda av nervositet när Skattkärr kröp lite närmare och frågan var om det skulle en ny klassisk Edebäck fadäs med ett hjärnsläpp? men nej då, den här gången knöt vi näven stenhårt, skakade av oss baklänges målen och körde hela vägen in i kaklet. Det blev till slut en övertygande 4-8 seger. Givetvis ett otroligt skönt sätt att avsluta höstsäsongen på! 

 

 

Tränarbyte:

Strax innan jul valde styrelsen och sportgruppen att det behövde ske förändring på vissa punkter, trots den fina avsutningsmatchen innan jul, och det mynnade ut i att Coach Gadevall fick lämna sin post. Detta ska dock ha skett ganska odramatiskt och det ska som klyschan lyder inte vara några “hard feelings”. 

Ersättare blev istället Alexander Forsdahl som har måååånga år i klubben bakom sig, både som spelare och även som ledare i diverse ungdomslag samt damlag. Nu är det dock dags för honom att ratta herrarna i riktning uppåt tabellmässigt sett, förhoppningsvis. Med sig som assisterande tränare får han Fredrik “Tutti” Törnkvist, som även kommer fortsätta som målvakt. 

 

 

Spelarfronten då?

Marcus “Pillet” Persson valde efter jul att lämna oss, även det var utan några hard feelings då marcus hade svårt att ta sig lös till träningar med jobb och familjen i Munkfors, vilket såklart går först. Pillet har istället kritat på för Munkfors division 5 och vi önskar honom all lycka till där och han är alltid varmt välkommen tillbaka.

 

Det var lite om vad som har hänt på sistone! 

I nästa inlägg kommer ni kunna läsa om segern borta på Kristinehamn under helgen, håll till godo! 

 

#dansaåvanäck


Nyhetsarkiv
Senaste… nytt?2022-01-25 08:35
“Den sköra linan”2021-11-18 12:54
Snöplig förlust.. 2021-11-10 08:45
Inför DM!2021-09-16 09:33
Totte är klar!2021-04-12 17:53
Två raka! 2020-11-12 09:50
2020-10-07 09:02
 
VÅRA SPONSORER