SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Två raka!
2020-11-12 09:50
En uppdatering från de senaste veckorna där vi tagit 5av6 poäng mot Filipstad och Grums! Efter många om och men har vi kommit till spel både mot Filipstad och Grums! Vi har saknat några viktiga gubbar och även motståndarna men Region Värmland har inte stoppat spel än så matcherna har blivit av. Mot Filipstad gör vi en stabil insats och börjar matchen med att göra de saker vi kommit överens om, i andra tappar vi lite. Vi kliver ner på folk inför sista och det ger önskat resultat! En kanon period som gör att vi förtjänar alla 3 poäng men Filipstad lyckas kvittera med 12 sekunder kvar, tungt men vi laddar direkt om för sudden. Inför sudden pratar vi om gå ut och våga vinna och efter 12 sekunder smäller Robin dit avgörandet, välförtjänt!
Efter matchen var vi inställda på att nu blir det nog inte några matcher på ett tag men inför lördagen hade inga restriktioner kommit så vi välkomnande Grums till Ekshärad. Vi hade en go känsla i truppen och var riktigt taggade på att ta första 3:an för säsongen, vi vet hur bra vi kan vara hemma i Ekshärad, och att vi tappade 4-1 hemma mot Dottevik skulle Grums få sota för! Vi saknar fortsatt några gubbar. Vi börjar bra i första för att vara lite sämre i andra men avslutar riktigt bra i tredje perioden och vinner matchen med stabila 15-5. Många som varit bra under dessa matcher, våran poängkung Marcs "Pillet" Persson förtjänar alltid att nämnas. Vi ska också rikta ett stort tack till vår samarbetsklubb Hagfors IBS som gjort de möjligt att vi lånat in Micke Danielsson, Johan Jonasson och Rasmus Ericsson till dessa matcher! Alla tre riktigt bra och vad sägs om Johans 11 poäng på 2 matcher  Tutti har börjat att visa gammal god form i kassen och det är viktigt för oss! Om det blir fortsatt spel har vi många viktiga hemmamatcher innan jul och siktar förstås på att fortsätta på det vinnande spåret!

/Coach Gadevall
 
VÅRA SPONSORER