SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tung förlust mot ett starkt GS86
2017-11-04 12:35
Denna match kan nog vara en av de tyngsta på länge. Men trots det så tycker jag att tjejerna ska vara mer än nöjda över sin insats. 

Vi tar ledningen i matchen efter bara sex minuter av Hillensjö (assist) Emma och har egentligen ett bra spel redan från start vilket vi pratat mycket om med tanke på hur vi tidigare startat våra matcher. Jag tycker vi spelar riktigt bra och vi visar direkt hur hungriga vi är på att ha med 3 pinnar hem till Ekshärad. Vi gör dock två misstag kort efter och GS kan därför kvittera till 1-1 samt reducera till 2-1 genom två skitmål framför kassen. Perioden slutar därmed 2-1 till GS, trots en stark förstaperiod.

I period två lyckas vi dock vända på matchen och från min sida känns det riktigt stabilt. Vi lyckas gång på gång trycka ner GS och kunde stå och spela ut dem stora delar av perioden. Sabina hänger ett mål i åttonde minuten och därefter var det även dags för vår comeback Westlund att göra entré. Perioden slutar därmed 2-3 och tjejerna är riktigt laddare inför tredje och stämningen i omklädningsrummet är på topp.

Tidigt i tredje perioden kommer dock kvitteringen och kort därefter tar GS åter tillbaka ledningen genom två skitmål som vi själva helt och hållet får ta på oss. Vi lyckas dock få med oss ett Powerplay, men kvitteringen kommer inte och trots vår oerhört höga press så slutar matchen 4-3 till GS. 

Det blev en OERHÖRT tung förlust med tanke på hur bra vi faktiskt spelar. GS målvakt släppte retur efter retur men vi lyckades fortfarande inte få in bollen. Jag tycker dock att vi gör en riktigt bra match och borde fått med oss poäng härifrån. Med tanke på GS starka trupp på 18 spelare och våra 12 så borde vi sträcka på oss och vara stolta OCH någon gång ska man ju faktiskt förlora och nu vet vi hur det känns.

Matchens lirare går enligt mig till en slitande Hanna Hillensjö, hon visar verkligen vilken bra innebandyspelare hon är och att hon är på hugget. Nästa match spelas den 17e November borta mot SK Örnen, vi ses där!  

Matchens poäng:
Sabina Bromander 1+0 Hanna Hillensjö 1-0 Amanda Westlund 1-0 Jennie Bromander 0+1  Emma Pettergård 0+1 Ellida Moss 0+1
 
VÅRA SPONSORER