SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Pratstund med Amanda inför säsongen
2017-08-14 16:39
Säsongen har precis dragit igång och Edebäcks damer är mitt i sin andra träningsvecka inomhus. Seriepremiären mot Hagfors hemma i sporthallen den 29e September närmar sig och laget börjar ta form. Efter att ha vunnit division 3 förra säsongen så ska det nu äntligen bli spel i division 2. Många spelare har valt att fortsätta spela i laget och truppen börjar som jag skrev innan att bli komplett. Fem nya spelare har anslutit inför kommande säsong och Amanda verkar nöjd med sitt lag och har blickarna framåt.

Hur känns det att vara igång igen?
Jag tycker att det känns bra, men samtidigt känner jag en viss nervositet eftersom vår första match är ett derby. Det känns som om det kommer att bli en lärorik säsong för oss allihopa. Alla verkar taggade och förväntansfulla för en ny och spännande säsong. 

Har ni tappat några spelare?
Ja, det har vi gjort. Vi har tappat vår målvakt Linnea samt Rebecka Fagrell. Men annars har vi i stort sett kvar resterande. Det är Vickan som fortsätter med rehab efter sin knäskada i vinter och vi får se när hon är tillbaka och redo för spel igen.

Vad har du för förväntningar på kommande säsong?
Jag har egentligen inga större förväntningar. Jag vill att vi ska vara ett mittenlag i serien i år. Har inga förväntningar att vi ska gå upp eller så, men att ligga i mitten av serien när säsongen är slut känns som en rimlig målsättning. Det är trots allt ganska stor skillnad från div 3 till div 2.

Hur känns laget i helhet?
Det känns bra, det ser ut som bitarna börjar falla på plats. Jag tror vi kommer få se fler spelare som sticker ut lite extra i år. Någon jag tror lite extra på är Julia du Puy, hon visar redan nu vilken duktig spelare hon är trots sin unga ålder.
 
VÅRA SPONSORER